logo
Hem     Kontakt     

Aktuella kursresor

Här hittar du vårt aktuella öppna kursutbud sorterat i kronologisk ordning med den tidigaste kursen överst. Klicka på rubriken så får du veta mer om kursen.

Anmälan till dessa arrangemang görs här. • Effektiv stresshantering, Island 25-31 maj 2022.
  Kursprogram (PDF)
  Programmet vänder sig till dig, som vill lära dig hantera din stress på arbetet och påverka din effektivitet och hälsa på ett positivt sätt. Du får lära dig sätta upp konkreta, realistiska mål, värdera din livsstil och förstå möjligheterna till beteendeförändring. Programmet Effektiv Stresshantering har genomförts med mycket gott resultat i många olika organisationer och av mer än två tusen personer sedan starten 1995! Återkommer för 12:e gången på Island. Succé varje gång! Anmälan snarast
  Plats: Hotell Eldhestar och Hotell Plaza, Island.
  Tid: 2022-05-25–2022-05-31
  Målgrupp: Samtliga
  Kursgivare: Tore Sahlin, lic. organisationskonsult Curomed, Umeå

 • Kursresa till Mongoliet, Traditionell medicin och odontologi, prel 25 sep - 2 okt 2022
  Kursprogram (PDF)
  Detaljerat resprogram (PDF)
  Följ med till en spännande och intressant kurs och resa i Mongoliet. Vad kan vi lära oss av Mongoliet? Lagshma Baldoo är läkare och införde problembaserad undervisning på läkarutbildningen i Ulan Bator under sin tid som studierektor där. Hon menar att traditionell medicin har en stor uppgift att fylla vid sidan om den moderna västerländska medicinen. Privat tilläggsarrangemang: Örnfestival i Altai. I den kazakiska västra delen av Mongoliet finns 400 seminomader som använder örnar för att jaga med. Efter kursen beger vi oss dit för att bevista den årliga örnfestivalen. Vi åker sedan hem via fantastisk natur över till Ryssland med många fina världsarv på vägen. Se en liten film på youtube om örnfestivalen: ALTAI GOLDEN EAGLE FESTIVAL | Mongolia. Stillbilder finns på Google. Detta är en unik resa med mycket begränsat deltagarantal. En unik resa som hjälper till att bevara ett kulturellt världsarv.Tiderna är preliminära, men avsätt utrymme i kalendern för 2022! Hjärtligt välkommen!
  Plats: Ulan Bator och Hustai (kursen) och rundresa i västra Mongoliet samt Ryssland (tilläggsresan)
  Tid: prel 2022-09-25 -- 2022-10-02 (kursresan) 2022-10-02 -- 2022-10-13 (Örnfestival i Altai)
  Målgrupp: All personal i vården
  Kursgivare: Dr, MD Lagshmaa Baldo, Dr DDS Tsend Auysh, Ulan Bator, Tore Sahlin, specialisttandläkare, organisationskonsult, Umeå.


© Curomed Utbildning AB - alla rättigheter förbehålls.

Curomed Utbildning AB | Håkmark 213 | 905 91 Umeå
E-post info@curomed.se | Tel 070-287 17 08 | Kontakt