logo
Hem     Kontakt     

Aktuella kursresor

Här hittar du vårt aktuella öppna kursutbud sorterat i kronologisk ordning med den tidigaste kursen överst. Klicka på rubriken så får du veta mer om kursen.

Anmälan till dessa arrangemang görs här. • Kommunikation för effektivare samarbete, Ladakh, Himalaya, Världens tak
  Kursprogram (PDF)
  Detaljerat resprogram (PDF)
  På begäran arrangerar vi denna kursresa med temat kommunikation utifrån personlighet vilken inkluderar vår unika, nyutvecklade personlighetsanalys MMP. Efter kursen genomför vi en privat rundresa i Ladakh, som också kallas Lilla Tibet, och Kashmir med avslutning i Agra.
  Plats: Leh, Ladakh
  Tid: 2017-08-31–2017-09-08, resp 2017-09-06–2017-09-15
  Målgrupp: All personal
  Kursgivare: Tore Sahlin, Curomed, Umeå

 • Personlighet, Hälsa och Utveckling, studieresa till Nya Zeeland
  Kursprogram (PDF)
  Detaljerat resprogram (PDF)
  Följ med till ett allt mer populärt Nya Zeeland. I Dunedin har man under mer än 40 år följt ett stort antal individer och sett hur personligheten påverkar senare hälsoutfall och hur man lyckas i livet. Över 1200 forskningsrapporter har hittills publicerats i välrenommerade tidskrifter. Nya Zeeland som land är också mycket intressant. Naturen är mycket speciell och diversifierad från den bördiga Nordön till den karga och otroligt vackra Sydön. Före kursen en rundresa på Nya Zeeland som omfattar både Nordön och Sydön. Anmälan före 31 maj. FULLTECKNAD.
  Plats: Queenstown och Dunedin, Nya Zeeland
  Tid: 2018-01-05 — 2018-01-15 (studieresan) 2017-12-28 — 2018-01-07 (privata rundresan)
  Målgrupp: All personal i vården
  Kursgivare: Tore Sahlin, Konsult, Stress- och kostexpert, leg tandläkare och föreläsare samt forskare vid Otago University, Dunedin.

 • Etik och Moral i Vården, studieresa till Uganda
  Kursprogram (PDF)
  Detaljerat resprogram (PDF)
  På begäran ändrat resmål! Följ med till ett allt mer intressant Uganda. En högaktuell kurs när vården i princip kan kosta hur mycket som helst och vi måste göra mer och mer prioriteringar. Med sina intressanta fynd av föregångare till den moderna människan som kan kopplas till Afrikas primatfoskning samt utvecklingen av en allt mer sofistikerad känsla för rätt och fel, det vi kallar moral. Har även våra primatsläktningar ett utvecklat moraliskt tänkande? Hur skall vi utveckla vårt etiska och moraliska tänkande i vården? Privata tilläggsarrangemang: Gorillaexpedition till Virungavulkanen Anmälan före 1 november.
  Plats: Kampala, Queen Elisabeth National Park, Uganda
  Tid: prel 2018-02 — 2018-03-12 (studieresan) 2018-03-10 — 2018-03-15 (Gorillaexpeditionen)
  Målgrupp: All personal i vården
  Kursgivare: Lennart Koskinen, Sven-Olof Einarsson, Sarh Alinga Okel

 • Effektiv stresshantering - Kaizen - Kalabrien, Italien
  Kursprogram (PDF)
  Vårt välkända program Effektiv Stresshantering nu i kombination med Kaizen. Lär dig förvandla stress till hälsosam kreativitet och samtidigt få redskap att öka trivsel, kvalitet, och omsättning i din verksamhet. Vi har lyckats få med oss Gordon Meland som introducerade Kaizen i vården i Sverige och som under mer än 20 år arbetat med såväl vårdcentraler som tandkliniker. Stifta bekantskap med Gudarnas kust, Costa Degli Dei i populära Kalabrien och njut av sol och värme på ledig tid. Anmälan snarast för att vara säker på plats. Senaste anmälningsdag 15 december 2017.
  Plats: Hotell Labranda Rocca Nettuna, Tropea, Italien.
  Tid: 2018-05-07–2018-05-14
  Målgrupp: Samtliga
  Kursgivare: Tore Sahlin, lic. organisationskonsult Curomed, Umeå, Gordon Meland, organisationskonsult, Trollhättan.


© Curomed Utbildning AB - alla rättigheter förbehålls.

Curomed Utbildning AB ⚫ Håkmark 213 ⚫ 905 91 Umeå
E-post info@curomed.se ⚫ Tel 090-38375 ⚫ Kontakt